foto

Jean Brassat

  • nar. 1929
  • zem. 5.1.2003

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Le Plus beau pays du monde
1978 Molière
1976 Ville est à nous, La
1973 Jeanne d'Arc (TV film)
1967 Tajná síť
1963 Karabiniéři
1961 Hauteclaire (TV film)
Les Perses: tragédie d'Eschyle (TV film)
1958 Cette nuit-là

TV seriály

1978 Mamma Rosa ou La farce du destin (TV seriál)
1966 Rouletabille (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky