foto

Betty Hardy

  • nar. 16.4.1904
    Lincoln, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.7.1981 (77 let)
    Chelsea, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Trespasser, The (TV film)
1976 Peer Gynt
1964 The Ordeal of Richard Feverel (TV film)
1963 That Kind of Girl
1954 Devil on Horseback
1937 Nad Irskem hřmí
1936 The Unguarded Hour

TV seriály

1981 Kinvig (TV seriál)
1980 Fair Stood the Wind for France (TV seriál)
History of Mr. Polly, The (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Pennies from Heaven (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Cheri (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Pardon the Expression (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Katy (TV seriál)
Saki (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Paul of Tarsus (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace