foto

Andy Bradford

  • nar. 7.9.1944 (74 let)
    Cambridge, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Jak se neztratit v L.A.
1995 Dirty Old Town (TV film)
1994 Requiem Apache (TV film)
1992 Sveďte to na poslíčka
1989 The Dog It Was That Died (TV film)
1988 Nevyřešený případ
1986 Sid a Nancy
Studená válka
1985 Holcroftův pakt
1983 Chobotnička
Keep Off the Grass
Planeta Krull
1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
Jen pro tvé oči
1980 Flash Gordon
Hawk mstitel
1979 Arabské dobrodružství
1976 Battle of Billy's Pond, The
1974 Haunted: The Ferryman (TV film)
Ohrožení Britannicu
1973 Heil Caesar! (TV film)
1972 Running Scared
Vzhůru na frontu
1970 Ještě jednou
Postavy v krajině
1969 Alfréd Veliký
1966 The Family Way
1965 Othello

TV seriály

1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Lifeboat, The (TV seriál)
Mr. Bean (TV seriál)
Pozor na dítě, pane Beane (E10)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Rules of Engagement (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Na padrť (S01E02)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Kuželky (S01E10)
1977 Target (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Kouzelný Adamkos (S01E08)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1997 Příběh pana Beana (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace