foto

Vivienne Drummond

  • nar. 11.10.1987 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Svítání Zulů
1977 Golden Rendezvous
1967 Money-Go-Round
1955 Simon and Laura

TV seriály

1968 Gazette (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1959 The Four Just Men (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky