foto

Jakov Šamšin

  • nar. 7.3.1985 (34 let)
    Volgograd, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 V Kejptaunskom portu
2017 Troje v liftě, ně sčitaja sobaki (TV film)
2016 Ljubov bez pravil
2015 Batalon
2013 Rol
Tři mušketýři
2011 Žila-byla odna baba
2008 Papírový voják
Zpátky na frontě

TV seriály

2019 Straži Otčizny (TV seriál)
Blago vo smerť (E04)
Něvesta nacionalnoj bezopasnosti (E03)
Mjortvaja voda (E02)
další epizody (4)
2017 Front (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Kumir (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Prospekt oborony (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Vremja žestokich (S02E18)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Babje leto (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Sputniki (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Az vozdam (TV seriál)
Gastroljory (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Ladoga (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
2013 Koma (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Minnoje pole (S01E28)
Diggery (S01E27)
Vasilisa (TV seriál)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Semja (S02E31)
Operacija (S02E30)
další epizody (32)
2012 Predatěl (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Jarosť (S01E24)
Kino (S01E23)
Chitrec (S01E22)
další epizody (24)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Svatovstvo majora. Časť 2 (S11E09)
Svatovstvo majora. Časť 1 (S11E08)
2009 Sud (TV seriál)
Vystrel (E24)
Litějnyj (TV seriál)
V ogně (S02E11)
Kamenskaja (TV seriál)
Imja potěrpevšego - Nikto (S05E02)
2008 Baťuška (TV seriál)
2007 Tajny sledstvija (TV seriál)
Dorogoj podarok (S07E02)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Obraz vraga (S03E02)
2005 Jesenin (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Voprosy vospitanija (S05E06)
2000 OBŽ (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky