foto

Deboragh Gabler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Clockwork Girl, The
My Mother's Future Husband (TV film)
2010 Beatdown
Circle of Pain
Dancing Ninja
Paradox
2009 Mstitel
2007 Jmenuji se Sára (TV film)
Nečekaný zločin (TV film)
The Bad Son (TV film)
2006 Amber's Story (TV film)
Náhodný svědek (TV film)
The Suspect
Vánoce v Kaštanové ulici (TV film)
2005 Supervulkán (TV film)
Vyjednávačka FBI (TV film)
2003 Hrozba z nebe (TV film)
Imaginary Grace
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
2001 Tehdy o Vánocích 2 (TV film)
The Miracle of the Cards (TV film)
Volby srdce (TV film)
Volby srdce (TV film)
Zachránce
2000 Christyin návrat (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
Tehdy o Vánocích (TV film)
1999 Stříbrný vlk (TV film)

TV seriály

2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky