foto

Vladimir Maslakov

  • nar. 30.4.1970 (50 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kalašnikov
2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
Molot
Prostaja istorija
2011 Směšariki: Načalo
2010 Podsadnoj
2007 Leningrad
2006 Svjaz
2005 Harpastum
2004 Konvoj PQ 17
2002 Pisma k Elze
2001 Pěrvoje maja

TV seriály

2020 Ochota na pevicu (TV seriál)
2019 Kumir (TV seriál)
Ljubov po kontraktu (TV seriál)
Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
Zamok iz peska (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Operacija prikrytija (E01)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Front (TV seriál)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Něvskij (TV seriál)
Ja těbja znaju (S02E12)
2016 Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
S něbes na zemlju (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Lesopolosa (S02E08)
Propavšaja krasavica (S02E04)
Krovavyj pereděl (S02E02)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Safari na ochotnikov (S09E03)
Něvidimki v těmnotě (S09E02)
2014 Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Oborotni (E05)
Ljubov govorit (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Byvšaja žena (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vojna (S02E10)
PPS (TV seriál)
Narušitěl (S02E01)
Šaman (TV seriál)
Zaščita (S02E12)
Doznavatěl (TV seriál)
Ugroza (S02E07)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Bezdna (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Čajka (E40)
Smertělnoje nasledstvo (E38)
Ananas (E37)
další epizody (33)
Letajuščije zveri (TV seriál)
Mať-i-mačecha (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Rasplata (S07E23)
2011 Ljubov i razluka (TV seriál)
Robinzon (TV seriál)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Kazimir: Časť 2 (S01E08)
Kazimir: Časť 1 (S01E07)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
2008 Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
…I jego komanda (S01E11)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Jantarnyj baron (TV seriál)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Padenije v preispodňuju (S03E10)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Zaveščanije (S02E13)
Pitěrskij tranzit (S02E06)
Odin procent somnenija (S02E03)
další epizody (4)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Krovavyj sled "Marijengofa" (S01E10)
Pravila abordaža (S01E09)
Bomba ot faraona (S01E08)
další epizody (7)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sektor obstrela (S01E06)
Avtokop (S01E04)
Čas Iks (S01E03)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Specnaz (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Lovuška. Časť 2 (S03E06)
Lovuška. Časť 1 (S03E05)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Tranzit (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky