foto

Wilhelm Koch-Hooge

  • nar. 11.2.1916
    Patschkau, Horní Slezsko, Německá říše
  • zem. 2.9.2004 (88 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
1982 Muž z lodi Cap Arcona (TV film)
1977 Tichý Američan v Praze
Útěk
1976 Ohne Märchen wird keiner groß (TV film)
Sabinka (TV film)
Vor dem Abendessen (TV film)
1975 Akce v Istanbulu
Fernsehpitaval - Zum Beispiel Flick (TV film)
Osvobození Prahy
Sarajevský atentát
1973 Die Nacht der Barrikaden (TV film)
Dny zrady I.
Dny zrady II.
Výstřely v Mariánských Lázních
1972 Das 109. Experiment (TV film)
Der Mörder sitzt im Wembley-Stadion (TV film)
Kronika žhavého léta
Oáza
1971 Klíč
Lekce
Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Tscheljuskin (TV film)
1969 Adelsnest (TV film)
1968 Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
1967 Brennende Ruhr (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall der Ulmer Reichswehroffiziere (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
1965 Drei Kriege - 3. Teil: In Berlin (TV film)
Terra incognita
1964 Der Stammgast (TV film)
Rose Bernd (TV film)
1963 Die letzten (TV film)
Es geht nicht ohne Liebe (TV film)
Rauhreif (TV film)
Schatten und Schemen (TV film)
1962 Der Tod des Handlungsreisenden (TV film)
Fernsehpitaval - Auf der Flucht erschossen (TV film)
Mord ohne Sühne
Pevnost na Rýně
1961 Pjať dněj - pjať nočej
Zbabělec
1960 Das Stacheltier - Ein deutscher Herr in Paris
Klamné iluze
Schritt für Schritt
1959 Der Ritter vom Mirakel (TV film)
1958 Ročník 21
1956 Uzdravení
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy
1954 Pavel loutkář
Silnější než noc
1953 Das Stacheltier - Panne

TV seriály

1985 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Verblendet (E101)
1971 Nebezpečná cesta (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Botschafter morden nicht (TV seriál)
1966 Ach, du meine Güte! (TV seriál)
Hannes Trostberg (TV seriál)

Dokumentární

1976 Die Emser Depesche (TV film)

Divadelní záznam

1969 Die Millionärin (divadelní záznam)
1958 Rose Bernd (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky