foto

Ray Kluga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Svobodní se závazky
2009 Tanner Hall
2008 Dokaž to!
Moonlight and Mistletoe (TV film)
2007 Holky na hlídání
Save Me
2006 Ira & Abby
Jen trošku štěstí

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Tribal (S01E13)
Live (S01E12)
Blast from the Past (S01E11)
další epizody (7)
2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Rozuzlení (E08)
Whitehall (E07)
Rukojmí (E06)
další epizody (7)
Younger (TV seriál)
Irish Goodbye (S04E12)
It's Love, Actually (S04E11)
A Novel Marriage (S04E10)
další epizody (12)
2016 Younger (TV seriál)
No Weddings & a Funeral (S02E12)
Secrets & Liza (S02E11)
Bad Romance (S02E10)
další epizody (12)
2015 Younger (TV seriál)
Liza Sows Her Oates (S01E02)
Pilot (S01E01)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
Srdce (S05E09)
Zapomeň na to (S05E08)
další epizody (10)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
Stokrát nic (S04E09)
Horká a studená (S04E08)
další epizody (10)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (12)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
další epizody (12)
2009 Milionový lékař (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace