foto

Darja Chorošilova

  • nar. 14.2.1990 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vals-Boston (TV film)
2009 Ivan Hrozný

TV seriály

2018 Praktika 2 (TV seriál)
2017 Torgsin (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
2013 Novaja žizň (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
2011 Dikij (TV seriál)
Avtobus těrpimosti (S02E25)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Dočki-matěri (E04)
Pobeg (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky