foto

Ivan Šibanov

  • nar. 6.7.1976 (43 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koridor života
2014 Bars i Ljalka (TV film)
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2005 Daleko od Sanset Bulvara

TV seriály

2018 Praktika 2 (TV seriál)
Topor (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Komissarša (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Kvest (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
2012 Maša v zakoně (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Mesť (S02E05)
Naživka (S02E03)
Čužaja zemlja (S02E02)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
2010 Ochotniki za karavanami (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Smerti vopreki (S03E07)
2001 Rostov-papa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky