foto

Keith Pyott

  • nar. 9.3.1902
    Blackheath, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.4.1968 (66 let)
    Enfield, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 The Devil Rides Out
1966 Major Barbara (TV film)
1965 Falstaff
Fraška
1962 Pirates of Blood River, The
They Hanged My Saintly Billy
1961 Weekend with Lulu, A
1960 Městečko prokletých
1959 Operation Amsterdam
1958 I Accuse!
Salvage Gang, The
1957 Miracle in Soho
1955 Útěk z Colditzu
1954 John Wesley
1953 A Day to Remember
House of the Arrow, The
Sea Devils
Time Bomb
1952 Distant Trumpet
1950 The Poltergeist (TV film)
1949 Spider and the Fly, The
The Case of Mr. Clare (TV film)
1948 Call of the Blood
1947 The Tragical History of Doctor Faustus (TV film)
1938 Marvellous History of St. Bernard, The (TV film)

TV seriály

1968 Late Night Horror (TV seriál)
The Caesars (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Reluctant Romeo, The (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
The General (E06)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
The Corridor People (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Target (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1952 Eight to a Bar (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky