foto

Tim Bider

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Beyond Skyline
2016 A Perfect Christmas (TV film)
Ledaže
2015 A Wish Come True (TV film)
Last Chance for Christmas (TV film)
Vánoční horor
2014 Santovo tajemství (TV film)
2013 Slib mlčení (TV film)
2011 Desperately Seeking Santa (TV film)
John A.: Birth of a Country (TV film)
2010 Dívka z divočiny (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
The Night Before the Night Before Christmas (TV film)
2009 Dej šanci lásce (TV film)
The Good Times Are Killing Me (TV film)
Unstable (TV film)
2008 Accidental Friendship (TV film)
Nezlomná pouta (TV film)
Obchod se smrtí (TV film)
2007 Co kdyby Bůh byl sluncem... (TV film)
Everest (TV film)
2006 Rtěnka (TV film)
Shades of Black: The Conrad Black Story (TV film)
2005 Medvědí přízrak (TV film)
Tagged: The Jonathan Wamback Story (TV film)
Terry (TV film)
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2004 Dokonalý pár (TV film)
Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 Nezdolné město (TV film)
Sex a svobodná matka (TV film)
2002 Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Jane Doe (TV film)
Sex, lži a posedlost (TV film)
To byla noc (TV film)
2000 Harryho případ (TV film)
Moje zlaté děti (TV film)
1999 Nejhorší zrada (TV film)
1998 Seznam mrtvých (TV film)
1997 Prohnilá do morku kostí (TV film)
Projekt Arrow (TV film)
Too Close to Home (TV film)
1996 Absolutní právo
1994 Farmáři (TV film)

TV seriály

2019 Mary Kills People (TV seriál)
The Key to Faith (S03E01)
2018 Soukromé očko (TV seriál)
Jízda za vzpomínkami (S02E13)
Dokonalá vražda (S02E12)
Ať žije král (S02E11)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Na věčnost (S02E08)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
další epizody (9)
2016 Eyewitness (TV seriál)
Soukromé očko (TV seriál)
Rodinné klenoty (S01E10)
Iluze (S01E09)
Dvojí život (S01E08)
další epizody (10)
2013 Cracked (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E12)
Závod se smrtí (S01E11)
Rošáda (S01E10)
další epizody (12)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
2002 Strange Legacy of Cameron Cruz, The (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
1999 Cover Me (TV seriál)
I Was a Sixth Grade Alien (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
1995 Mysterious Island (TV seriál)
1994 Blauvogel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace