foto

Ronald Mayer

  • nar. 23.8.1916
    Wigan, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.11.1980 (64 let)
    Westminster, Londonv, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Ice House, The (TV film)
1972 To Encourage the Others (TV film)

TV seriály

1989 Heartland (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Bless Me Father (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
1975 Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Not on Your Nellie (TV seriál)
Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
Brett (TV seriál)
Hine (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
1968 Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Monsters, The (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Hotel Imperial (TV seriál)
Quatermass and the Pit (TV seriál)
The Lost King (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace