foto

Kathryn Givney

  • nar. 27.10.1896
  • zem. 16.3.1978 (81 let)
    Rhinelander, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Prudence and the Chief (TV film)
1969 Once You Kiss a Stranger...
1963 The Plot Thickens (TV film)
1962 Kouzlo norkové kožešiny
The Four Horsemen of the Apocalypse
1960 Z terasy
1959 The Man in the Net
1958 Certain Smile, A
1957 The Wayward Bus
1956 Congo Crossing
1955 Count Three and Pray
Daddy Long Legs
Frajeři a saze
Lady Godiva of Coventry
1954 Three Coins in the Fountain
1953 Let's Do It Again
The Kid from Left Field
1951 Double Crossbones
Lightning Strikes Twice
Little Egypt
Místo na výsluní
Operace Pacifik
Too Young to Kiss
Valentino
1950 Ma and Pa Kettle Go to Town
Side Street
1949 My Friend Irma
1948 Isn't It Romantic?
1931 Lover Come Back
1930 Follow Thru
Letters

TV seriály

1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
King's Row (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace