foto

Javiera Varas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Bottom of the 9th
Love Is Blind
2018 Being Frank
Viper Club
2017 Marjorie Prime
Roxanne Roxanne
2010 Rukojmí
2007 Brain Dead
Callback
Prey 4 Me

TV seriály

2021 For Life (TV seriál)
Say His Name (S02E07)
354 (S02E06)
2020 For Life (TV seriál)
Collars for Dollars (S02E05)
Time to Move Forward (S02E04)
The Necessity Defense (S02E03)
další epizody (5)
2019 The First Wives Club (TV seriál)
2016 The Family (TV seriál)
All You See Is Dark (E02)
2010 Futurestates (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky