foto

Laurence Herder

  • nar. 24.3.1929
    Kylemore, Saskatchewan, Kanada
  • zem. 30.6.2002 (73 let)
    Hampstead, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Atom Spies (TV film)
1978 Thank You Comrades (TV film)
1969 Předseda
1967 Žiješ jenom dvakrát
1965 Bedfordský incident
Intelligence Men, The
1964 Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu
Goldfinger
První muži na Měsíci
1959 Friends and Neighbours

TV seriály

1996 Family Money (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1978 The Sandbaggers (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1956 The Buccaneers (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky