foto

Big Sean

  • nar. 25.3.1988 (31 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Psí kusy

TV seriály

2016 Uncle Buck (TV seriál)

Dokumentární

2019 Savage X Fenty Show
2014 Fall Out Boy: The Young Blood Chronicles
2013 Justin Bieber's Believe
2003 When I Was 17 (TV film)

Hudební videoklipy

2019 DJ Khaled Feat. Chris Brown, Lil Wayne, Big Sean: Jealous (hudební videoklip)
2018 Halsey feat. Big Sean, Stefflon Don - Alone (hudební videoklip)
YG feat. 2 Chainz, Big Sean, Nicki Minaj - Big Bank (hudební videoklip)
2017 Big Sean - Halfway Off The Balcony (hudební videoklip)
Big Sean - Jump Out The Window (hudební videoklip)
Big Sean - Moves (hudební videoklip)
Big Sean feat. Migos - Sacrifices (hudební videoklip)
Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean - Feels (hudební videoklip)
Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean - Feels (Version 2) (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Travis Scott, Rick Ross, Big Sean - On Everything (hudební videoklip)
MadeinTYO feat. Big Sean - Skateboard P (hudební videoklip)
Mike WiLL Made-It feat. Big Sean - On The Come Up (hudební videoklip)
2015 Big Sean feat. Kanye West & John Legend - One Man Can Change The World (hudební videoklip)
Eminem feat. Royce da 5'9", Big Sean, Danny Brown, DeJ Loaf & Trick-Trick - Detroit vs. Everybody (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Uma Thurman (hudební videoklip)
2014 Ariana Grande feat. Iggy Azalea - Problem (hudební videoklip)
2013 Ariana Grande feat. Big Sean - Right There (hudební videoklip)
Big Sean - Fire (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Big Sean - The Mighty Fall (hudební videoklip)
Skylar Grey ft. Big Sean & Travis Barker: Back From The Dead (hudební videoklip)
The Game feat. Lil Wayne, Big Sean, Jeremih - All That (Lady) (hudební videoklip)
2012 Justin Bieber: As Long as You Love Me (hudební videoklip)
Kanye West ft. Big Sean, Pusha T, 2 Chainz - Mercy (hudební videoklip)
Lil Wayne - My Homies Still ft. Big Sean (hudební videoklip)
2011 Big Sean feat. Nicki Minaj - Dance (A$$) Remix (hudební videoklip)
Chris Brown & Benny Benassi - Beautiful People (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
2015 2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
BET Awards 2015 (TV pořad)
The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2014 2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2012 BET Awards 2012 (TV pořad)
Larry King Now (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean - Feels (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace