foto

Arsenij Gusev

  • nar. 11.1.2004 (16 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spasti Puškina

TV seriály

2018 Chorošaja žena (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
Lučšij drug (S04E27)
2016 Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Žena naprokat (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Čudotvorec (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Prizraki prošlogo. 2 časť (E26)
Prizraki prošlogo. 1 časť (E25)
Polnyj nol (E24)
další epizody (13)
2013 Prostaja žizň (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Krepkaja semja (E11)
0dnoklassnica (E08)
Cena krasoty (E07)
další epizody (6)
2012 Vernoje sredstvo (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky