foto

Kathryn Card

  • nar. 4.10.1892
    Butte, Montana, USA
  • zem. 1.3.1964 (71 let)
    Costa Mesa, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 The Unsinkable Molly Brown
1962 Walk on the Wild Side
1961 Ada
All in a Night's Work
1960 Because They're Young
Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Dobrý den na věšení
1958 Home Before Dark
1956 Hollywood or Bust
The Birds and the Bees
1955 Daddy Long Legs
1954 Woman's World
Zrodila se hvězda
1953 It Happens Every Thursday
Remains to Be Seen
1952 Paula
Scandal Sheet
The Girl in White
The Pride of St.Louis
You for Me
1951 Never Trust a Gambler
The Model and the Marriage Broker
Two of a Kind
1950 Harriet Craig
Prokletí nepláčou
The Skipper Surprised His Wife
1949 A Kiss for Corliss
Lehkovážný okamžik
Mother Is a Freshman
1948 Big Sister Blues
Temná minulost
The Sainted Sisters
Three Daring Daughters
1947 That Hagen Girl
Trhovci
Zrozen k zabíjení
1946 A Close Call for Boston Blackie
It Shouldn't Happen to a Dog
Undercurrent
1945 Kiss and Tell

TV seriály

1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Jefferson Drum (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Mr. Adams and Eve (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Eve Arden Show (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Charles Farrell Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Duffy's Tavern (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Front Page Detective (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1952 The Christophers (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace