foto

James Jordan

  • nar. 14.3.1979 (39 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Against All Enemies
2018 Destroyer
2017 Donekonečna
Wind River
2016 Jisté ženy
Kingova pomsta
2013 Best Night Ever
2012 Atlasova vzpoura: 2. část
2011 Na stopě vrahovi (TV film)
2006 Muž proti muži

TV seriály

2018 iZombie (TV seriál)
Mac-Liv-Moore (S04E09)
2017 Bloodline (TV seriál)
Part 30 (S03E07)
2014 Fargo (TV seriál)
2012 Blue (TV seriál)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Life Inside (S02E02)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
2008 Mentalista (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Papá Hamingway (S03E15)
Vrátit čas (S03E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krém na opalování (S06E06)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
Nesesmilníš, neopíšeš (S03E06)
President Evil (S03E05)
další epizody (7)
2005 Closer (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Létavice (S06E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace