foto

James Jordan

  • nar. 14.3.1979 (40 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Those Who Wish Me Dead
2019 Seberg
2018 Ničitelka
2017 Donekonečna
Wind River
2016 Jisté ženy
Kingova pomsta
2013 Best Night Ever
2012 Atlasova vzpoura: 2. část
2011 Na stopě vrahovi (TV film)
2006 Muž proti muži

TV seriály

2019 Yellowstone (TV seriál)
The Reek of Desperation (S02E03)
2018 iZombie (TV seriál)
Mac-Liv-Moore (S04E09)
2017 Bloodline (TV seriál)
Part 30 (S03E07)
2014 Fargo (TV seriál)
2012 Blue (TV seriál)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Lazar (S02E04)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Life Inside (S02E02)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
2008 Mentalista (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Papá Hamingway (S03E15)
Vrátit čas (S03E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krém na opalování (S06E06)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
Nesesmilníš, neopíšeš (S03E06)
President Evil (S03E05)
další epizody (7)
2005 Closer (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Létavice (S06E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky