foto

Mako Išino

  • nar. 31.1.1961 (56 let)
    prefektura Hjógo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Uchû Keiji Gyaban VS Tokusô Sentai Dekarenjâ
2016 Good bye elegy
Nigakute Amai
2015 Engawa Deka 2 (TV film)
2014 Dr. Nurse Aid (TV film)
2013 Engawa Deka (TV film)
2010 蛇のひと
2009 Bokutači to Čúzai-san no 700 niči sensó
Jódžú Mamešiba
Saikin retto
2008 Hana jori dango: Fainaru
2006 Bakkudansázu!
2002 Koi ni utaeba
Pinpon
2000 Ame ni Nemure (TV film)
1993 Gekkó no nacu
1991 Asatte dansu
1990 Fúsen
1989 Senba-zuru
1988 Marilyn ni aitai
1987 Věrný pes Čiko
1983 Izakaja Čódži

TV seriály

2017 Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
Final Fantasy XIV: Hikari no otósan (TV seriál)
Teinen džoši (TV seriál)
Tocuzen desuga, ašita kekkon šimasu (TV seriál)
2016 Iyana Onna (TV seriál)
Omukae Desu. (TV seriál)
Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV seriál)
2014 Bodarain (TV seriál)
Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
2012 Kazoku hakkei (TV seriál)
2011 Hi wa mata noboru (TV seriál)
Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
2010 Puro gorufâ Hana (TV seriál)
2009 Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
Ketsuekigata betsu onna ga kekkon suru hôhô (TV seriál)
Kodai shôjo Dogu-chan (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
Mei-čan no šicudži (TV seriál)
Šókódžo Seira (TV seriál)
2008 Dageki Tenshi Ruri (TV seriál)
Room of King (TV seriál)
2007 Hana jori dango 2 (TV seriál)
2006 Ii onna (TV seriál)
Keitai Deka Zenigata Rai (TV seriál)
Kyoto Chiken no Onna 3 (TV seriál)
PS Rashoumon (TV seriál)
2005 Hana jori dango (TV seriál)
H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
ドラゴン桜 (TV seriál)
2004 Denchi ga kireru made (TV seriál)
Tenka (TV seriál)
メモリー・オブ・ラブ (TV seriál)
2003 Kaidan šin mimibukuro (TV seriál)
Lion sensei (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Trick 2 (TV seriál)
2001 Kangei! Danjiki Goikkosama (TV seriál)
Rookie (TV seriál)
1998 恋はあせらず (TV seriál)
1997 Šiawaseiro no šašinkan (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)
1991 Hotel Woman (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
Sekai de Ichiban Kimi ga Suki (TV seriál)
1989 Kasuga no Tsubone (TV seriál)
Kimi no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
1988 Kimi no Hitomi wo Taihosuru! (TV seriál)
1986 Inochi (TV seriál)

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace