foto

Jutaka Morioka

  • nar. 18.2.1973 (47 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alley Cat
Arî kyatto
Cosmetic Wars
2015 Tenkú no hači
2014 Saikjó no onna (TV film)
Trick Shinsaku Special 3 (TV film)
2013 Supesharisuto (TV film)
2012 Akujotachi no Mesu 2 (TV film)
2007 Taxi Driver no Suiri Nisshi 23 (TV film)
2005 Tenka sóran (TV film)

TV seriály

2019 Million Joe (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2018 Signal (TV seriál)
Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2017 Keibuho Jabe Kenzó: Džinkó zunó VS Džinkó zumó (TV seriál)
Onna no Naka ni Iru Tanin (TV seriál)
2016 Doctor Car (TV seriál)
Kasóken no onna 16 (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 64 (TV seriál)
Aru Hi, Ahiru Bus (TV seriál)
Curibaka nišši (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
Tatakau! Šoten girl (TV seriál)
Šitamači roketto (TV seriál)
2014 Dark Suit (TV seriál)
Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Nemuri no Mori - Shinzanmono Special (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Seidžo (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Hancho - Keishicho Azumihan Season 6 (TV seriál)
Honey Trap (TV seriál)
Irjú sósa 3 (TV seriál)
Saki (TV seriál)
2012 Ghost Mama Sôsasen: boku to mama no fushigi na 100 nichi (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
2010 Marks no jama (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2005 Jagjú džubei nanaban šóbu (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky