foto

Ewen Solon

  • nar. 7.9.1917
    Auckland, Nový Zéland
  • zem. 7.7.1985 (67 let)
    Addlestone, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Hříšnice
Nutcracker
1981 Lion of the Desert
Very Like a Whale (TV film)
1979 Astronaut na dvoře krále Artuše
Nightingale Sang in Berkeley Square, A
1976 The Message
1974 Stěhování
1966 The Sandwich Man
1963 Mystery Submarine
1960 Poutníci za sluncem
Tarzan the Magnificent
1959 Jack the Ripper
The Stranglers of Bombay
1958 The Silent Enemy
Velké peníze
1957 Account Rendered
Black Ice
Devil's Pass, The
Robbery Under Arms
The Long Haul
The Story of Esther Costello
There's Always a Thursday
1956 1984
Behind the Headlines
Joru no kawa
Secret of the Forest, The
Who Done It?
1955 Jumping for Joy
Murder Anonymous
Night Plane to Amsterdam
The Warriors
Ďáblové v oblacích
1954 The End of the Road
1953 Rob Roy, the Highland Rogue
1952 Crow Hollow
Ghost Ship
Hunted
Příběh Robina Hooda a jeho družiny
1951 Assassin for Hire
Mystery Junction
The Clouded Yellow
The Dark Man
The Rossiter Case
1950 Highly Dangerous
The Switchback (TV film)
1948 Londýn patří mně

TV seriály

1981 Into the Labyrinth (TV seriál)
Seconds Out (TV seriál)
1980 Fair Stood the Wind for France (TV seriál)
1978 The Doombolt Chase (TV seriál)
1975 Kim & Co. (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Dead Men Running (TV seriál)
Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1975 Arena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace