foto

Yan Brian

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pěna dní
2012 Sexuální kroniky současné francouzské rodiny
2010 22 výstřelů
Camus (TV film)
2009 Krev mojí krve
Růžový a černý
2008 Corps perdus (TV film)
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 Vérités assassines (TV film)
2006 Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
1991 Cri des hommes, Le
Fleurs du mal, Les
Neige et le feu, La
Táta nebo milenec
1981 Le bourreau pleure (TV film)
On n'est pas des anges... elles non plus
1980 Legie na Kolwezi
1978 Le dossier 51
1977 Foire, La (TV film)
Histoire d'une salamandre (TV film)
Krajkářka
1974 Dernière carte, La (TV film)
Sexuálně vaše...
1973 Projection privée
1972 Le bunker (TV film)
Six hommes en question, Les (TV film)
1971 On est toujours trop bon avec les femmes
1968 Bye bye, Barbara

TV seriály

2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
Platane (TV seriál)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
A l'ombre du paradis (S04E15)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Une vie de chien (S02E02)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 La vie Nathalie (TV seriál)
1986 Demain l'amour (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)
Neveu d'Amérique, Le (TV seriál)
1967 Princesse du rail, La (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Dokumentární

2015 Joan of Arc
2009 Pařížská mírová konference 1919 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace