foto

Robert Austin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Radost ze života (TV film)
1992 Být nejlepší (TV film)
Závrať
1988 First Kangaroos, The
1986 Úplní začátečníci
1985 Morons from Outer Space
Number One (TV film)
1984 Pope John Paul II (TV film)
1983 Mrtvý agent
1982 Baal (TV film)
Giro City
1981 Bunker, The (TV film)
1979 Moje skvělá kariéra

TV seriály

2001 Office Gossip (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
1994 Just William (TV seriál)
Mr. Bean (TV seriál)
Udělej si sám, pane Beane (E09)
1993 Bonjour la Classe (TV seriál)
1991 Sleepers (TV seriál)
1989 Bit of a Do, A (TV seriál)
Campion (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
Chelmsford 123 (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Yesterday's Dreams (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Hot Metal (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Mighty Moments From World History (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Swish of the Curtain, The (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace