foto

Pierre Mac Orlan

  • nar. 26.2.1882
    Péronne, Somme, Francie
  • zem. 27.6.1970 (88 let)
    Saint-Cyr-sur-Morin, Seine-et-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1977 Ancre de miséricorde, L' (TV film) - kniha
1955 Marguerite de la nuit - kniha
1939 Tradition de minuit, La - kniha
1938 Nábřeží mlh - kniha
1935 Pevnost ztracených - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1953 Le mal de Marie (TV film)
1945 François Villon
1943 Policie hlásí
1924 Nelidská

TV seriály

1972 Plain-chant (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1972 Plain-chant (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky