foto

Dan Liu

  • nar. 13.7.1982 (36 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 West Side Swordy
2011 Game On
2010 Liga mimořádných tanečníků: Povstání začíná

TV seriály

2019 Živí mrtví (TV seriál)
The Calm Before (S09E15)
Guardians (S09E12)
Adaptation (S09E09)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
Who Are You Now? (S09E06)
Cena (S08E15)
Klíč (S08E12)
2017 Salem (TV seriál)
Saturday Morning (S03E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Velké hrozivé N (S08E05)
Milosrdenství (S08E01)
První den zbytku života (S07E16)
další epizody (4)
2016 Salem (TV seriál)
Wednesday's Child (S03E06)
The Reckoning (S03E03)
Živí mrtví (TV seriál)
Zazpívej (S07E07)
Beze zbraní (S07E04)
Jednoho dne už nebudete (S07E01)
2015 Salem (TV seriál)
Dead Birds (S02E08)
The Wine Dark Sea (S02E05)
Blood Kiss (S02E02)
Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Na jedné lodi (S06E13)
Příští svět (S06E10)
další epizody (7)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
Coda (S05E08)
Kříže (S05E07)
další epizody (6)
2011 The Walking Dead (TV seriál)

Dokumentární

2010 Masterclass (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 West Side Swordy

TV seriály

2018 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Good Out Here (S04E03)
Živí mrtví (TV seriál)
Warning Signs (S09E03)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Jen nějakej chlap (S08E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace