foto

Ulf Malmros

  • nar. 16.3.1965 (55 let)
    Molkom, Värmlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Útěk do budoucnosti
2014 Můj takzvaný otec
2012 Mammas pojkar
2009 Svatební fotograf
2005 Tjenare kungen
2003 Hubená Sussie
2002 Bäst i Sverige!
2000 Nejlepší léto
1997 Chock 6 - Det ringer (TV film)
1992 Ha ett underbart liv

TV seriály

2017 Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
1999 Sally (TV seriál)
1996 Silvermannen (TV seriál)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Útěk do budoucnosti
2014 Můj takzvaný otec
2012 Mammas pojkar
2009 Svatební fotograf
TV-feber (TV film)
2005 Tjenare kungen
2003 Hubená Sussie

TV seriály

2017 Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2010 Komisař Špek
1997 Adam a Eva

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)