foto

Jack Galloway

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Černovous (TV film)
2004 Kontrarozvědka
2003 Královna bojovnice
1998 Parting Shots
1997 Mrs. Dalloway
The Ice House (TV film)
1993 Dirty Weekend
1989 Countdown to War (TV film)
1986 Zázračný lékař
1984 Ve stínu vulkánu
1977 Příliš vzdálený most
The Black Panther
1975 Moll Flanders (TV film)

TV seriály

1999 Life Support (TV seriál)
1998 Supply & Demand (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1990 Wales Playhouse (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Galerie podvodníků (S06E03)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1988 No Frills (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
Mistress, The (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Codename: Icarus (TV seriál)
1980 Mackenzie (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Mayor of Casterbridge, The (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky