foto

Josefin Neldén

  • nar. 17.12.1984 (34 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 438 dagar
2018 Tina a Vore
Vi Finns Inte Längre
2015 Kluci
2014 Můj takzvaný otec
2013 Neplač pro mě
2011 Šimon a duby
2010 Incident v bance
2008 Irene Huss - Ohnivý tanec
2005 Tjenare kungen

TV seriály

2019 Restaurant (TV seriál)
Avgång (S03E04)
Crème de la crème (S03E03)
VIP (S03E02)
další epizody (4)
2018 Restaurant (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
Vaše vlastní většina (S02E09)
Kázání (S02E08)
další epizody (10)
2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Restaurant (TV seriál)
Naděje (S01E10)
Žena v domácnosti (S01E09)
Dohoda (S01E08)
další epizody (10)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2013 Molanders (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2009 183 dagar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky