foto

John Tordoff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Jiný život
1998 Alenka v zemi za zrcadlem (TV film)
Merlin (TV film)
Parting Shots
1997 Inkognito
1996 Sharpovo obléhání (TV film)
1991 Robin Hood: Král zbojníků
1990 Vrahovy ruce (TV film)
1989 Great Balls of Fire!
1988 Míle za čtyři (TV film)
Nevyřešený případ
1987 Malá Dorritka
1979 Julius Caesar (TV film)
Lady Oscar
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
1963 Billy lhář

TV seriály

1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
Campion (TV seriál)
Sob Sisters (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Gathering Seed, The (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Famous Five, The (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Madame Bovary (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 His and Hers (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Létající koště (S01E11)
1969 The First Churchills (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace