foto

Heinz Giese

  • nar. 5.6.1919
    Stettin (Szczecin, Polsko), Preußen, Německá říše
  • zem. 19.10.2010 (91 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Der Schnüffler
1976 Der aufrechte Gang
Die Hebamme (TV film)
1972 Liebe Mutter, mir geht es gut
1971 Geld liegt auf der Bank, Das (TV film)
1969 Demetrius (TV film)
Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
Waterloo (TV film)
1968 Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
1966 Die Ermittlung (TV film)
Fluchtversuch (TV film)
Old Firehand
Standgericht (TV film)
1965 Ein Tag - Bericht aus einem deutschen Konzentrationslager 1939 (TV film)
1964 Smrtelné paprsky dr. Mabuseho
1963 Achzig im Schatten (TV film)
Der Sog (TV film)
1961 Hermann und Dorothea (TV film)
Wer die Wahl hat (TV film)
1959 Geheimaktion schwarze Kapelle
Morgen wirst du um mich weinen
1958 Maß für Maß (TV film)
Versuchsreihe K7 (TV film)
Viel Lärm um nichts (TV film)
Wie es euch gefällt (TV film)
1956 Der Prozeß Mary Dugan (TV film)
Thomas Müntzer
1955 Alibi
Der 20. Juli
Der Hauptmann und sein Held
Liebe ohne Illusion
Urlaub auf Ehrenwort
1954 Eskapade (TV film)
Herr über Leben und Tod
Türen - Türen - Türen... (TV film)
1953 Raskolnikow (TV film)
1952 Stopa vede do Berlína

TV seriály

1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
1989 Benjamin Kvítko (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
1983 Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Semesterferien (TV seriál)
1952 Orient Express (TV seriál)

Divadelní záznam

1968 Odysseus auf Ogygia (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky