foto

Tim Scanlan

  • nar. 9.4.1969 (50 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2018 The 100 (TV seriál)
Sleeping Giants (S05E03)
Red Queen (S05E02)
2016 Frequency (TV seriál)
Pilot (E01)
Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Ellcrys (S01E10)
Krvavý oheň (S01E09)
Utopie (S01E08)
další epizody (10)
The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (16)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (16)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
2006 Smallville (TV seriál)
Schránka (S05E22)
Médium (S05E21)
Chameleon (S05E20)
další epizody (13)
2005 Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
Samota (S05E08)
Záhadný kámen (S05E07)
další epizody (21)
2004 Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
Vražedný flirt (S04E09)
Kouzlo (S04E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 The 100 (TV seriál)
The Face Behind the Glass (S06E04)
2018 The 100 (TV seriál)
Sleeping Giants (S05E03)
2017 The 100 (TV seriál)
Gimme Shelter (S04E07)
2016 The 100 (TV seriál)
Hakeldama (S03E05)
2011 Smallville (TV seriál)
Masky (S10E14)
2010 Smallville (TV seriál)
Šach mat (S09E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace