foto

Lillian Powell

  • nar. 29.5.1896
    Victoria, British Columbia, Kanada
  • zem. 31.5.1992 (96 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Když jsem naposledy viděl Archieho
1957 Módní návrhářka
Reform School Girl
1956 Meet Me in Las Vegas
The Opposite Sex
These Wilder Years
1954 Rocket Man, The

TV seriály

1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1964 Wendy and Me (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
Pete Kelly's Blues (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
1957 The Thin Man (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Noah's Ark (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Front Row Center (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace