foto

Don Dubbins

  • nar. 28.6.1928
    New York City, New York, USA
  • zem. 17.8.1991 (63 let)
    Greenville, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Separate But Equal (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
1984 Fix, The
1982 Přání smrti 2
1973 Outrage (TV film)
1972 Hoax, The
1969 Strom poznání
The Illustrated Man
1967 Gunfight in Abilene
1963 The Prize
1958 Enchanted Island
Ze Země na Měsíc
1957 The D.I.
1956 Pocta zločinci
These Wilder Years
1954 Vzpoura na lodi Caine
1953 Odtud až na věčnost

TV seriály

1995 JAG (TV seriál) - a.z.
Výcvikový tábor (S01E09) - a.z.
1986 Starman (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Má láska je za velkou louží (S01E14)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
1974 Firehouse (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
New Land, The (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dan Raven (TV seriál)
Insight (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Elegy (S01E20)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
The Mask (TV seriál)
1952 The Doctor (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace