foto

Friedrich Joloff

  • nar. 14.12.1908
    Berlín, Německá říše
  • zem. 4.1.1988 (79 let)
    Verden an der Aller, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Memento Mori (TV film)
1972 Dr. M schlägt zu
1971 Dreißig Silberlinge (TV film)
Kein Geldschrank geht von selber auf - Die Eddie-Chapman-Story (TV film)
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
1970 Cher Antoine oder Die verfehlte Liebe (TV film)
Ich schlafe mit meinem Mörder
Kannibalen (TV film)
Sexbombe mit Tick (TV film)
1969 Hotel Royal (TV film)
1968 Das Spiel von Liebe und Zufall (TV film)
Ein Sarg für Mr. Holloway (TV film)
Othello (TV film)
1967 Blut floss auf Blendings Castle (TV film)
Brückenallee Nr. 3 (TV film)
Johnny Banco
Tagebücher (TV film)
Täter auf der Spur - Am Rande der Manege, Dem (TV film)
Viele heißen Kain (TV film)
1966 Die verlorenen Schuhe (TV film)
Judith (TV film)
1965 Abends Kammermusik (TV film)
Brooklyn-Ballade (TV film)
Das große Ohr (TV film)
Machenschaften (TV film)
Mademoiselle Löwenzorn (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
Oberst Wennerström (TV film)
Party im Zwielicht (TV film)
Romulus der Große (TV film)
1964 Das Wirtshaus von Dartmoor
Der Prozeß Carl von O. (TV film)
Die Truhe (TV film)
In der Sache J. Robert Oppenheimer (TV film)
König Richard III (TV film)
Lydia muss sterben (TV film)
Thomas More (TV film)
1963 Aufstand der Gehorsamen (TV film)
Feuer lodern überall (TV film)
Jack und Jenny
Tod eines Handlungsreisenden (TV film)
1962 Die Glocken von London (TV film)
Die Tür mit den 7 Schlössern
Heute nacht starker Nebel (TV film)
Sind wir das nicht alle? (TV film)
1961 Das Schweigen (TV film)
Liane, die Tochter des Dschungels
Malachiášův zázrak
Vorsätzlich (TV film)
1960 Die Friedhöfe (TV film)
Einer von sieben (TV film)
Madame Sans-Gêne (TV film)
Man on a String
Waldhausstraße 20 (TV film)
1959 Geheimaktion schwarze Kapelle
1958 Liebe kann wie Gift sein
Lilli - ein Mädchen aus der Großstadt
1957 Gericht bei Nacht (TV film)
Jinak než ty a já
Liane, die weiße Sklavin
Noc, ve které přišel ďábel
1956 Der Weg ist dunkel (TV film)
Die Halbstarken
Stimme der Sehnsucht
1955 Missing Scientists, The
Peter Schlemihl (TV film)
1954 Daniel ist mein Feind (TV film)
Mädchen mit dem Brokatmantel (TV film)
Sie kommen immer in der Nacht (TV film)
Streit um Percy (TV film)
Zwischenfall im Roxy (TV film)
1953 Desperate Moment
Signale aus dem Äther (TV film)
1950 Melodie des Schicksals

TV seriály

1975 Eurogang (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
Zwischen den Flügen (TV seriál)
1970 11 Uhr 20 (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1968 Babeck (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1965 Die Schlüssel (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Tim Frazer (TV seriál)
1954 Flash Gordon (TV seriál)
1952 Orient Express (TV seriál)

Dokumentární

1962 Parallelstrasse, Die

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace