foto

Liz Phair

  • nar. 17.4.1967 (52 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Seeing Other People
2002 Past na rosomáka
1995 Saturday Morning: Cartoons' Greatest Hits

TV seriály

2017 Top Wing: Ptačí kadeti (TV seriál)
2007 Head Case (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Souboj kouzel (S08E08)
2002 American Dreams (TV seriál)

Dokumentární

2010 Rolling Stones: Exile On Main Street
2005 The Fearless Freaks (TV film)
2004 I Love the '90s (TV seriál)
2003 I Love the '70s (TV seriál)
I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)
2001 Lilith on Top

Skladatelská filmografie

TV seriály

2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (29)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
Laskavý dotek (TV seriál)
What Part of No? (S02E10)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
Heaven's Just a Sin Away (S02E08)
další epizody (6)
2011 State of Georgia (TV seriál)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Swingtown (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky