foto

Brigitte Lindenberg

  • nar. 17.7.1924 (95 let)
    Stettin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Polizeiruf 110 - Das Treibhaus (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
1983 Ferienheim Bergkristall - Silvester fällt aus (TV film)
Zákaz adopce (TV film)
1982 Romance a Amélií
1979 Polizeiruf 110 - Heidemarie Göbel (TV film)
1977 Das Lügentrio (TV film)
Rückkopplung (TV film)
1975 Mein lieber Mann und ich (TV film)
1974 Ich war in Honolulu - wetten? (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Nach Abpfiff Mord (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Der Regimentskommandeur (TV film)
Nur ein Spaß (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Mein Freund (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
1970 Fiete Stein (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
Tscheljuskin (TV film)
Unser Haus steht Kopp (TV film)
Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1969 Šéf přijde ve dvanáct
1968 Heroin
Leben zu zweit
Tage im Januar (TV film)
1966 Blaulicht - Ein Mann zuviel (TV film)
Columbus 64 (TV film)
Stützen der Gesellschaft (TV film)
1965 Besten Jahre, Die
Karla
Orpheus steigt herab (TV film)
1964 Blaulicht - Prozeß Jutta H.
1963 Schatten und Schemen (TV film)
Ten vedle tebe (TV film)
Vanina Vanini (TV film)
1962 Druhá kolej
1961 Küßchen und der General
Vanina Vanini
1960 Blaulicht - Ein gewisser Herr Hügi (TV film)
1956 Das Traumschiff
1954 Čert z Mlýnského vrchu

TV seriály

1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Zur Kasse, bitte (E90)
1978 Dialog (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Fahrspuren (E55)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Der Fall Valentin Erbsand (E19)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1966 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Am Mozartplatz (E05)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky