foto

Rudy Ramos

  • nar. 19.9.1950 (69 let)
    Lawton, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mr. Sadman
2000 Road Dogz
1999 Doktorka Quinnová (TV film)
Sam Churchill: Search for a Homeless Man (TV film)
1995 Let holubice
1993 Zaslepený (TV film)
1992 Policajtská čest
Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
1990 Nebezpečná vášeň (TV film)
1989 Případ Jessiky McClureové (TV film)
1988 Barvy
1987 Open House
Policajt v Beverly Hills II
1986 Quicksilver
1985 Torchlight
1980 Výzva
1978 Řidič
1976 Helter Skelter (TV film)
Násilník
1973 The Blue Knight (TV film)

TV seriály

2019 Yellowstone (TV seriál)
New Beginnings (S02E02)
A Thundering (S02E01)
2018 Yellowstone (TV seriál)
A Monster Is Among Us (S01E07)
The Remembering (S01E06)
Kill the Messenger (S01E02)
2005 JAG (TV seriál)
Dvě města (S10E19)
2002 George Lopez (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Spirit of America (S02E10)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Pacific Station (TV seriál)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Plameny pekelné (S01E08)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Filming Raul (S01E19)
1983 Alvin & the Chipmunks (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Srdce z kamene (S01E13)
Matt Houston (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Paris (TV seriál)
1977 What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky