foto

Enrique Suárez de Deza

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Ha entrado una mujer - divadelní hra
1966 Casa de mujeres
1959 Una gran señora - divadelní hra
1953 Bella, la salvaje - divadelní hra
1946 El amor las vuelve locas - divadelní hra
Mamá Inés
1942 Casa de mujeres - divadelní hra
1937 La Millona - divadelní hra
1935 Poderoso caballero
1934 Semana de felicidad, Una

TV seriály

1965 Alta comedia (TV seriál)
Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1962 Primera fila (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1927 Raza de hidalgos - kniha

TV seriály

1963 Novela (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky