foto

Peter Williams

  • nar. 31.12.1957 (61 let)
    Kingston, Jamajka

Biografie

Peter Williams, narozený ve znamení kozoroha 31. prosince 1957, pochází z Jamajky. Poté se přestěhoval do Kanady, kde žije i v současnosti. Většina jeho rolí patří televizní produkci, nicméně se objevil i na velkém plátně. Detektiva si zahrál ve filmu CATWOMAN a jako vězně jsme ho mohli vidět ve filmu RIDDICK: KRONIKA TEMNA. Jeho nejznámější roli přinesl seriál STARGATE SG-1, kde ztvárnil jednoho z úhlavních nepřátel Tauri (Země) goaulda Apophise. Mohli jsme ho vidět v prvních čtyřech sériích a poté ještě krátce v navazujícím filmu STARGATE CONTINUUM. Poté následovaly další role, např. v seriálu FALLEN, či postava Gene Wrighta ve filmu WINTER TALE.

Zajímavosti:

Jeho bratr Stephen se také pohybuje v zábavním průmyslu a režíroval několik epizod televizních show, včetně Dark Angel a Drzá Jordan.

V roce 1995, dva roky před premiérou Stargate SG-1, hrál Williams ve filmu Jungleground se třemi dalšími herci ze Stargate: Torri Higginson (Elizabeth Weir), JR Bourne (Martouf) a Lexa Doig (Dr. Lam)

Jacinda

Herecká filmografie

Filmy

2009 Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (TV film)
2004 Catwoman
Eve's Christmas (TV film)
Riddick: Kronika temna
Zeměmoří (TV film)
2002 Sniper
2000 G-Saviour (TV film)
Love Come Down
Ulice bez lásky (TV film)
1999 Little Boy Blues
Sweetwater (TV film)
1997 Hvězdná brána: Děti bohů (TV film)
1996 She Woke Up Pregnant (TV film)
1995 Jungleground
Soul Survivor
1993 Dying to Remember (TV film)
Odd Couple: Together Again, The (TV film)
1992 Jeden plus dva aneb Neslušný výlet
1991 Tajemná schůzka
Útěk
1990 Zabiják (TV film)
1988 A Waltz Through the Hills (TV film)
Sbohem, supermámo (TV film)
1982 Heatwave

TV seriály

2017 The Expanse (TV seriál)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
2014 Working the Engels (TV seriál)
2006 North/South (TV seriál)
2005 Hvězdná brána (TV seriál) - herec, a.z.
Moebius, část druhá (S08E20)
Občan Joe (S08E15) - a.z.
2004 Life As We Know It (TV seriál)
Show Me Yours (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Smrti navzdory (S02E10)
Dům na prodej (S02E06)
Hvězdná brána (TV seriál) - a.z.
Inaugurace (S07E20) - a.z.
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Dvojí realita (S06E19)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Dračí vejce (S03E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Na prahu smrti (S05E02)
Nepřátelé (S05E01)
Exodus (S04E22)
další epizody (4)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hadí zášť (S04E14)
Zkušební let (S04E12)
1999 Hvězdná brána (TV seriál) - herec, a.z.
Vyhánění čerta ďáblem (S03E13)
Vzpomínky Jolinar (S03E12)
Bitevní řád (S03E09)
další epizody (6)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál) - herec, a.z.
Tajemství (S02E09)
Rodina (S02E08)
V hadím hnízdě (S02E01)
další epizody (6)
Akta X (TV seriál)
Vypínač (S05E11)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Noxové (S01E07)
Night Man (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Slova bez hudby (E02)
1994 Směr jih (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Závodní dráha (S04E05)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Dokumentární

2003 Secret Files of the SGC, The
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace