foto

Gerd Duwner

  • nar. 15.11.1925
    Berlín, Německá říše
  • zem. 10.5.1996 (70 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Sedmý bratříček
1990 Rosamunde
1989 Setkání
1987 Frühling im September (divadelní záznam)
1985 Die Spur der anderen (TV film)
Nessie, das Monster von Loch Ness
1984 Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)
1983 Mensch, Teufel noch mal (TV film)
1980 Mein Gott, Willi! (TV film)
Warum die UFOs unseren Salat klauen
1976 Die Sklavinnen
Herbst (TV film)
Jack the Ripper - Der Dirnenmörder von London
S láskou k vlasti nejdál dojdeš
1972 Goldene Banane von Bad Porno, Die
1971 Der Teufel kam aus Akasava
Ein Käfer geht aufs Ganze
Lüsterne Türke, Der
1970 Liebesmarkt in Dänemark
1969 Champagner für Zimmer 17
Kommissar X - Drei goldene Schlangen
1967 Komisař X
1966 Kommissar X - Drei gelbe Katzen
Kommissar X - In den Klauen des goldenen Drachen
Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
1965 Noc v Manhattanu
1964 Aktion Brieftaube - Schicksale im geteilten Berlin (TV film)
Die Diamantenhölle am Mekong
Frühstück mit dem Tod
Mezi supy
Old Shatterhand
Vinnetou - Rudý gentleman
1963 Die weiße Spinne
Vinnetou
Žebrácká opera
1961 Malachiášův zázrak
1959 Geheimaktion schwarze Kapelle

TV seriály

1993 Auto Fritze (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1989 Die Didi-Show (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
1985 Bas-Boris Bode - Der Junge, den es zweimal gab (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Heimkehr (2) (S01E02)
Die Heimkehr (1) (S01E01)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Drei Klumberger, Die (TV seriál)
Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1974 Dva roky prázdnin (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
Sesamstraße (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1963 Fall Rohrbach, Der (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Lach mal wieder (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1969 Peter Alexander präsentiert Spezialitäten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky