foto

Pepe Hern

  • nar. 6.6.1927
    New Jersey, USA
  • zem. 28.2.2009 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Joe Kidd
1969 Change of Habit
1968 Madigan
1967 Stranger on the Run (TV film)
1962 13 West Street
1961 Summer and Smoke
1960 Sedm statečných
1957 The Brothers Rico
1956 Back from Eternity
Jaguar
Santiago
1955 Hell's Island
Last Command, The
1954 Jubilee Trail
Make Haste to Live
The Bamboo Prison
1953 Appointment in Honduras
Divoch
San Antone
1952 Bugles in the Afternoon
The Ring
Thunderbirds
1951 Heart of the Rockies
My Favorite Spy
1950 Bandit Queen
Borderline
Crisis
The Capture
The Furies
1949 Angels in Disguise
City Across the River
Knock on Any Door
1948 Bodyguard

TV seriály

1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Namaluj mi vraždu (S01E15)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Conflict (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace