foto

Roland Sanchez

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Burning Sands
Inhumans (IMAX)
2015 SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
2014 Galyntine
2013 Event 15
They Die by Dawn
2011 Weekends at Bellevue (TV film)
2008 Prince of Motor City, The (TV film)

TV seriály

2017 Inhumans (TV seriál)
Behold... The Inhumans (E01)
2016 11.22.63 (TV seriál)
Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Choice (E09)
The Burn Book (E08)
další epizody (7)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Revoluce (TV seriál)
Až na krev (S02E02)
Narozeni v USA (S02E01)
Temná věž (S01E20)
další epizody (12)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Pohřešovaný (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Kašmír (S01E09)
Pevné pouto (S01E08)
další epizody (9)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
Pro co zemřeli (S06E16)
Přes moře (S06E15)
další epizody (17)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
další epizody (17)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 2. část (S04E13)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
Chata uprostřed džungle (S04E11)
další epizody (13)
2007 Lost: Missing Pieces (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Největší hity (S03E21)
Muž za oponou (S03E20)
další epizody (16)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Ano (S03E06)
Cena za život (S03E05)
Na vlastní triko (S03E04)
další epizody (20)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Co udělala Kate (S02E09)
Střet (S02E08)
Těch druhých 48 dní (S02E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace