foto

Jochen Schröder

  • nar. 1927

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Hrdinové z říše Gaja
2002 Detective Lovelorn und die Rache des Pharao
1988 Tod auf der Spur, Dem (TV film)
1985 ¡Vampiros en La Habana!
1981 Sternensommer (TV film)
1980 Familienfest (TV film)
Knobbes Knoten (TV film)
Osamělý rozzlobený policista
Waldwinkel (TV film)
1978 Straße, Die (TV film)
1977 Erben ist menschlich (TV film)
1973 So'n Theater (TV film)
1972 Lilli - die Braut der Kompanie
1971 Let do zeleného pekla
Scala heute - Revue mit neuen Bildern und alten Erinnerungen (TV film)
Unser Willi ist der Beste
1970 Bambule (TV film)
Mit Vollgas ins Glück - gehupt wie gesungen (TV film)
1969 Asternplatz 10 Uhr 6 (TV film)
Demetrius (TV film)
Klassenkeile
Tommy Tulpe (TV film)
1968 Erotik auf der Schulbank
Odysseus auf Ogygia (divadelní záznam)
1967 Der Tod des Sokrates (TV film)
1966 Bucklige von Soho, Der
Wie lernt man Reisen? (TV film)
1965 Man soll den Onkel nicht vergiften (TV film)
Nemo taucht auf (TV film)
1964 Paul Klinger erzählt abenteuerliche Geschichten
1963 Es war mir ein Vergnügen
Star ist heut' der Gassenhauer (TV film)
Vinnetou
1962 Ich kann nicht länger schweigen
1961 Die italienische Reise von Johann Wolfgang von Goethe (TV film)
Elisabeth von England (TV film)
Hermann und Dorothea (TV film)
1960 Wir Kellerkinder
1959 Geheimaktion schwarze Kapelle
1958 Solang' noch untern Linden
1955 Cornet - Die Weise von Liebe und Tod, Der

TV seriály

1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Kintopp-Kintopp (TV seriál)
Kumpel mit Chauffeur (TV seriál)
Manni, der Libero (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Captain Future (TV seriál)
Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Drei Klumberger, Die (TV seriál)
Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Jede Woche hat nur einen Sonntag (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
Direktion City (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Algebra um acht (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
1972 Sprungbrett (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky