foto

Aram Avakian

  • nar. 23.4.1926 (93 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1980 Znovu na cestě
1976 Další muž
1966 Teď už jsi velký chlapec
1965 Andy
Mickey One
1964 Lilith
1963 O.K. End Here
1962 Divotvůrkyně
1960 Girl of the Night

Dokumentární

1965 F.D.R. (TV seriál)
1960 Jazz on a Summer's Day
Winston Churchill: The Valiant Years (TV seriál)
1951 See It Now (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 End of the Road

Herecká filmografie

Filmy

1970 End of the Road

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace