foto

Joe Gayton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Novice, The (TV film)
2010 Faster
2008 Pastýř
2006 Southern Comfort (TV film)
1998 Sladká Jane
1996 Střelený
1991 Křik
1989 Teplý letní déšť
1983 Sedm neohrožených

TV seriály

2013 Hell on Wheels (TV seriál)
Get Behind the Mule (S03E10)
Fathers and Sins (S03E09)
It Happened in Boston (S03E08)
další epizody (9)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Blood Moon Rising (S02E10)
Blood Moon (S02E09)
The Lord's Day (S02E08)
další epizody (13)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Revelations (S01E07)
Pride, Pomp and Circumstance (S01E06)
Bread and Circuses (S01E05)
další epizody (7)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Sladká Jane
1995 Požírač mozků
1989 Teplý letní déšť

TV seriály

2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Purged Away with Blood (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace