foto

Ted Mann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Vesmírní trakeři
1985 O.C. a Stiggs
1978 Disco Beaver from Outer Space (TV film)

TV seriály

2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Město divů (TV seriál)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
2006 Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Úplná důvěra (S03E04)
Skutečné barvy (S03E03)
další epizody (4)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Rekviem za bolest (S02E04)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
2003 Skin (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Paper Dove (S01E22)
Powers, Principalities, Thrones and Dominions (S01E19)
Loin Like a Hunting Flame (S01E12)
1996 Milénium (TV seriál)
The Judge (S01E04)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1988 Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
His Visit: Day Six (E07)
2004 Deadwood (TV seriál)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace