foto

Larry Martyn

  • nar. 22.3.1934
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.8.1994 (60 let)
    Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Omen 3: Poslední střetnutí
1975 Carry On Behind
1972 For the Love of Ada
1971 Carry On at Your Convenience
1968 Up the Junction
1966 Great St. Trinian's Train Robbery, The
1963 Proklatci
1962 Na obchůzce
1961 Never Back Losers
Plameny v ulicích
1960 Too Young to Love

TV seriály

1993 The Detectives (TV seriál)
1987 Charmer, The (TV seriál)
1986 Slinger's Day (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
Don't Wait Up (TV seriál)
Give us a Break (TV seriál)
Jack of Diamonds (TV seriál)
1982 Bounder, The (TV seriál)
Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
Just Liz (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1976 One-Upmanship (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál) - a.z.
1974 Rising Damp (TV seriál)
1973 Upper Crusts, The (TV seriál)
Whoops Baghdad! (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Pilot (S01E01)
But Seriously, It's Sheila Hancock (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Read and Destroy (E20)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Sykes and a Big Big Show (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1971 Sound an Alarm

Host

TV pořady

1971 This Is Your Life (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace